/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Întorsătură de situație în fotbalul moldovenesc! FC „Zimbru” se retrage din divizia naţională

missing
03 martie 2020, ora 15:23

FC „Zimbru” se retrage din divizia naţională și toate ligile inferioare până la sfârșitul sezonului. Anunțul a fost făcut de către directorul general al clubului Sevastian Botnari astăzi în cadrul unei conferințe de presă. 

„Finanțarea s-a retras parțial din partea lui Nicolae Ciornîi. Însă, el a spus că este gata să finanțeze în clubul de fotbal, inclusiv academia de fotbal pentru copii și juniori. Noi am acumulat datorii, iar asta ne-a impus să ne retragem din divizia națională”, a declarat Sevastian Botnari.

„Sunt datorii de șase milioane de lei pe care trebuie să le întoarcem. Înainte de anul nou s-a stins un milion  300 de mii de lei”, a spus directorul general.

Directorul general este de părere că această acțiune va duce la regresarea situației. De asemenea, acesta a făcut un apel către potențialii investitori, pe care i-a invitat pe 6 martie la negocieri pentru a crea un grup de lucru în acest sens.

Omului de afaceri Nicolae Ciornîi este cel care a finanțat clubul de fotbal „Zimbru” în ultimii ani.

FC „Zimbru” este deținător a opt titluri de campion a Moldovei; șase cupe, de cinci ori vice-campioni și de două ori medaliați cu bronz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram