/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Start vânzări în complexul locativ „Newton House 2” - 600€/m2

missing
04 martie 2020, ora 12:41

După ce solicitările au depășit numărul ofertelor în complexul „Newton House”, compania de construcție a luat decizia de a demara a doua parte a proiectului – „Newton House 2”. Noul proiect va avea aceleași caracteristici de calitate înaltă, însă la etapa pernei de fundație prețul pentru un metru pătrat va fi semnificativ mai mic de cât în proiectul demarat cu un an în urmă.

Reușește să procuri apartament la etapa pernei de fundație la cel mai bun preț 600€/m2 la achitarea integrală. Accesează videoul și completează formularul, pentru a primi oferta personalizată: https://www.facebook.com/proimobil.md/videos/531689010867274/

La fel ca și în prima parte a proiectului, dezvoltatorul pune la dispoziție cea mai comodă metodă de achitare: 10% prima rată și achitare în 5 ani, fără implicarea băncii!

Situat într-o zonă ecologică deosebită, pe strada Ioana Radu – „Newton House” se afla între 3(!) parcuri, care-ți oferă aer curat și o priveliște de basm. Totodată, poziționarea între 2 artere principale ale sectorului Buiucani: Ion Creangă și Vissarion Belinskii, asigură accesul direct și comod spre orice destinație dorită.

„Newton House” îți oferă caracteristicile unui Complex Locativ Inteligent și te ajută să fii mai aproape de stilul de viață, pe care îl meriți: să trăiești în siguranță și confort.

Info: ? 078 777 850

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram