După ce solicitările au depășit numărul ofertelor în complexul „Newton House”, compania de construcție a luat decizia de a demara a doua parte a proiectului – „Newton House 2”. Noul proiect va avea aceleași caracteristici de calitate înaltă, însă la etapa pernei de fundație prețul pentru un metru pătrat va fi semnificativ mai mic de cât în proiectul demarat cu un an în urmă.

Reușește să procuri apartament la etapa pernei de fundație la cel mai bun preț 600€/m2 la achitarea integrală. Accesează videoul și completează formularul, pentru a primi oferta personalizată: https://www.facebook.com/proimobil.md/videos/531689010867274/

La fel ca și în prima parte a proiectului, dezvoltatorul pune la dispoziție cea mai comodă metodă de achitare: 10% prima rată și achitare în 5 ani, fără implicarea băncii!

Situat într-o zonă ecologică deosebită, pe strada Ioana Radu – „Newton House” se afla între 3(!) parcuri, care-ți oferă aer curat și o priveliște de basm. Totodată, poziționarea între 2 artere principale ale sectorului Buiucani: Ion Creangă și Vissarion Belinskii, asigură accesul direct și comod spre orice destinație dorită.

„Newton House” îți oferă caracteristicile unui Complex Locativ Inteligent și te ajută să fii mai aproape de stilul de viață, pe care îl meriți: să trăiești în siguranță și confort.

Info: ? 078 777 850

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!