/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Momentul în care o doctoriță din China s-a lăsat injectată cu un vaccin pentru coronavirus netestat

missing
05 martie 2020, ora 17:37

O doctoriță din China a uimit oamenii din întreaga lume atunci când s-a lăsat injectată cu un vaccin pentru coronavirus încă netestat.

Cercetătorii din țară au încercat cu insistență să găsească o modalitate de a combate COVID-19, însă, de regulă, durează luni până se ajunge la un rezultat, după care acesta este supus la tot felul de teste, inclusiv pe animale, înainte de a fi aprobat.

Dar Chen Wei a ars câteva etape și a folosit vaccinul neaprobat pe ea, relatează Digi24.

În fața unui fotograf, femeia de 54 de ani a fost injectată cu vaccinul de către o persoană care purta un echipament complet de protecție.

Epidemiolog de renume mondial și general în Armata Populară de Eliberare a Chinei, Chen Wei a dorit să arate că țara ei se mișcă rapid cu vaccinul contra coronavirusului. Potrivit aceleiași surse, alți șase membri ai echipei medicale au primit vaccinul.

Imagini ale „evenimentului” au fost postate pe pagina armatei de pe o rețea socială chineză – Weibo.  ei au lucrat, la Institutul de Virusologie din Wuhan, la un tratament care ar putea ajuta la creșterea imunității unei persoane în fața coronavirusului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram