/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Vaticanul confirmă primul caz de coronavirus. Doi angajați „British Airways”, infectați cu virusul Covid - 19

missing
06 martie 2020, ora 17:02

Vaticanul a confirmat primul caz de coronavirus. Nu se cunoaște, deocamdată, dacă persoane infectată este angajată la Vatican sau face parte din rândul clericilor. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt de la Vatican, Matteo Bruni, potrivit căruia diagnosticul a fost confirmat joi.

Majoritatea angajaților de la Vatican locuiesc la Roma, unde au fost deja înregistrate 42 de cazuri de infectare.

Până în prezent, din cauza coronavirusului, în Italia au murit 148 de oameni.

Papa Francisc și-a anunțat recent un eveniment public. Deși au apărut zvonuri că Papa ar fi grav bolnav, reprezentanții de la Vatican au infirmat acest lucru, spunând că acesta ar fi doar răcit.

Totodată, virusul Covid – 19 a fost confirmat la doi angajați ai companiei „British Airways”. Aceștia au fost izolați la domiciliu, unde urmează tratament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram