/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

/DOC/ Mai mulți membri ai PD din Sîngerei au plecat din partid

missing
07 martie 2020, ora 14:51

Membri ai Partidului Democrat (PDM) în frunte cu președintele raionului Sângerei au decis să părăsească formațiunea și să adere la grupul „Pro Moldova”. Aceștia au scris într-o declarație că la bază a stat dezacordul față de politica promovată în ultima perioadă de partid, care potrivit lor, nu-i mai reprezintă. 

„Constatăm cu regret că și alegătorii noștri sunt dezamăgiți și nedumeriți de poziționarea neclară a formațiunii… În prezent nu suntem anunțați despre ceea ce se întâmplă în interiorul partidului și ce decizii urmează să fie luate în viitor…”, se arată în declarație.

Aceștia au mai scris că au decis să susțină grupul parlamentar „Pro Moldova” pentru a putea realiza angajamentele asumate față de cetățeni, pentru că: „din păcate în prezent nu avem o susținere necesară în cadrul partidului pentru a continua să muncim”.

Cel care a făcut acest anunț este deputatul grupului „Pro Moldova” Sergiu Sârbu. Alesul poporului spune că circa 80 la sută din membrii formațiunii au rupt rândurile PDM.

Foto: Facebook/ Sergiu Sârbu

L-am sunat pe președintele de onoare al PDM Dumitru Diacov pentru o reacție, însă acesta nu a ridicat receptorul. Nu a răspuns și nici purtătoarea de cuvânt a formațiunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram