/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Mărturiile fiului moldovencei infectate de coronavirus. „Nici nu bănuia că este contaminată”

missing
09 martie 2020, ora 14:50

Moldoveanca infectată de coronavirus nici nu bănuia că este contaminată, întrucât medicii italieni au asigurat-o că suferă de o simplă pneumonie. Aceasta a declarat fiul femeii pentru TV8. Tânărul spune că până-n prezent nu a reușit să o viziteze pe mama sa. 

„Și eu eram peste hotare, am vorbit cu mama și știam că se simte rău. Avea temperatură stabilă – 37 de grade. Ne-a pus pe gardă, noi știind că acea zonă este contagioasă i-am spus să meargă la medic. Ea a zis că dacă nu-i va trece febra într-o zi, două, se va adresa la medic”, a spus fiul.

Tânărul declară că marți dimineața vârstnica de care mama sa avea grijă a fost internată în spital cu suspecție de infarct, iar de coronavirus nici nu era vorbă, femeia avea dureri toracice. Potrivit lui, doar mai apoi s-a confirmat că vârstnica era contamină de virus.

„Ulterior, mama a fost preluată de urgență și transportată la spital. Miercuri medicii italieni nu au testat-o la coronavirus. Ei au spus că are pneumonie și nu trebuie internată. Fiica doamnei de care mama avea grijă i-a oferit salariul și a spus să plece acasă, din motiv că vârstnica ar putea să nu mai trăiască”, a declarat tânărul.

Potrivit lui, până vineri moldoveanca a stat într-o cameră de hotel, iar sâmbătă a revenit în Republica Moldova. Fiul spune că mama sa nici nu bănuia că este infectată de coronavirus.

„Nu cred că mama este contaminată deoarece până-n prezent nu am văzut rezultatele testelor care ar confirma aceasta. De când am revenit în țară nu am avut posibilitatea să o revăd”, a spus bărbatul.

Tânărul este indignat că medicii italieni nu au testat-o pe femeie la coronavirus și nu au internat-o în spital. De asemenea, el spune că mama sa nu poate fi învinuită de iresponsabilitate deoarece bănuia că are pneumonie, precum au spus medicii.

Urmăriți detalii la acest subiect deseară, în buletinele de știri de la TV8, de la orele: 17.30 (ro), 19.00 (ro) și 22:45 (ru).

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram