/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

"Linella" te ajută să pregătești masa de Paști și toate “repetițiile” pentru ea

missing
14 martie 2020, ora 16:12
  • Irina, da’ când e Paștele anul ăsta?
  • În aprilie, pe 19.
  • Să-i întreb pe ai noștri dacă mergem la bunei?
  • Nu știu ce-o să facem anul ăsta, sincer.
  • Mi-i poftă de ridichi cu brânză și răcituri, poate tu faci mai devreme?
  • Dacă te duci tu la magazin după toate, fac.
  • Ei! Dă lista!

Probabil că astfel de dialoguri se regăsesc în multe dintre casele noastre cu ceva timp înainte de Paști. Or fi Sărbătorile de Paști reper pentru reînnoirea naturii, timpul când facem curățenie prin casă și parcă am vrea și în suflet, dar asocierile culinare sunt primele care ne vin în cap, cu mese copioase și delicioase, care parcă sunt încapsulate de Paști și nu sunt permise, nici cu gândul, în altă perioadă a anului. Dar poate facem mici repetiții.

Linella te ajută să pregătești masa de Paști și toate “repetițiile” pentru ea, cu o campanie dedicată, în perioada 12 Martie – 11 Aprilie 2020.

Pentru cumpărăturile zilnice, în această perioadă, de minim 150 de lei pe un singur bon fiscal, primești o anexă specială cu un cod unic, pe care îl poți înscrie pe www.masadepasti.linella.md și astlfel să participi la tombola din 14 Aprilie, care va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook Linella.

Câștigătorii vor fi aleși în mod aleatoriu prin intermediul platformei www.random.org.

Ce poți câștiga? În cifre unul din cele 150 de vouchere de cumpărături în magazinele Linella în valoare de 1500 de lei fiecare. De fapt – posibilitatea de a acoperi cheltuielile de pregătire a mesei de Paști.

Dacă dragostea la moldoveni trece direct prin stomac, Paștele e plin de dragoste. Despre dragoste și mâncare este campania Linella de Paști din acest an. Urmărește pagina de Facebook și Instagram sau pagina de campanie, pentru multe bunătăți cu care o să te uimească!

Te așteptăm la masa de Paști!

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram