/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Decizii de ultimă oră! De luni, mai multe magazine își reiau activitatea

missing
18 martie 2020, ora 22:11

Decizii de ultimă oră de la Comisia extraordinară pentru sănătate publică care s-a întrunit în ședință în această seară. Membrii acesteia au decis că de luni, mai multe magazine își reiau integral activitatea.

„Din 23 martie 2020, o să fie reluată activitatea de comerț cu amănuntul a articolelor igienico-sanitare, adică magazine separate care prestează acest gen de comerț, reluarea activității magazinelor agricole și produse necesare în procesul tehnologic al producătorilor agricoli”, a spus premierul Ion Chicu după ședința Comisiei Extraordinare pentru sănătate publică.

Chicu a mai subliniat că Agenția Servicii Publice va continua să activeze conform unui program special, iar de luni va presta un număr limitat de servicii.

„E vorba de servicii pentru agenții economici, documente cadastrale, certificate de deces, toate oferite cu programare. În această perioadă, se sisteaz toate examenele pentru permis auto”, a mai spus Ion Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram