Decizii de ultimă oră de la Comisia extraordinară pentru sănătate publică care s-a întrunit în ședință în această seară. Membrii acesteia au decis că de luni, mai multe magazine își reiau integral activitatea.

„Din 23 martie 2020, o să fie reluată activitatea de comerț cu amănuntul a articolelor igienico-sanitare, adică magazine separate care prestează acest gen de comerț, reluarea activității magazinelor agricole și produse necesare în procesul tehnologic al producătorilor agricoli”, a spus premierul Ion Chicu după ședința Comisiei Extraordinare pentru sănătate publică.

Chicu a mai subliniat că Agenția Servicii Publice va continua să activeze conform unui program special, iar de luni va presta un număr limitat de servicii.

„E vorba de servicii pentru agenții economici, documente cadastrale, certificate de deces, toate oferite cu programare. În această perioadă, se sisteaz toate examenele pentru permis auto”, a mai spus Ion Chicu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!