După ce ieri a făcut publice documente ce demonstrează implicarea în spălarea de bani din Federația Rusă, prin filiera Bahamas, a socialistului Corneliu Furculiță, azi, deputatul Iurie Reniță publică documentele care îl vizează pe un alt deputat PSRM – Vasile Bolea. 

Potrivit actelor pe care le puteți vedea mai jos, socialistul Vasile Bolea a semnat cu „Exclusiv Media” SRL contractul de împrumut din 11 aprilie 2016, prin care a obținut suma de 500 de mii de lei. Împrumut respectiv nu se regăsește însă în capitolul șapte al Declarației de avere și interese a de putatului Bolea pentru anul respectiv.

Amintim că acum două zile, deputații Iurie Reniță, Lilian Carp și Octavian Țîcu au făcut dezvăluri noi în dosarul privind finanțarea ilegală a PSRM prin Bahamas. Mai mulți deputați socialiști și oameni din anturajul președintelui țării, Igor Dodon, în total, în jur de 30 la număr, ar fi beneficiat de împrumuturi de cel puțin 500 de mii de lei prin intermediul „Exclusiv Media SRL”, al cărei fondator este socialistul Corneliu Furculiță. Banii nu au fost indicați în declarațiile de avere ale niciunuia dintre beneficiarii de împrumuturi.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!