/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/HARTĂ/ Cazuri de COVID-19, confirmate la Anenii Noi, Călărași și Căușeni. A crescut numărul îmbolnăvirilor în alte raioane

missing
20 martie 2020, ora 17:52

Primele cazuri de COVID-19 au fost confirmate azi la Căușeni (2 cazuri), Călărași (1 caz) și Anenii Noi (2 cazuri). Totodată, au crescut numărul persoanelor testate pozitiv la coronavirus în Chișinău, Hîncești, Ștefan Vodă ș.a.

Potrivit ultimelor date oficiale, prezentate de Ministerul Sănătății, Chișinău și Hîncești rămân a fi zonele cu cele mai multe cazuri pozitive de COVID-19. Iată în câte raioane și câte cazuri au fost confirmate până la această oră:

Repartizarea  cazurilor de infecții, în funcție de raionul de origine a pacienților:

Chișinău – 27;

Hîncești – 15;

Soroca – 4;

Florești – 1;

Sîngerei – 3;

Ialoveni – 3;

Anenii Noi – 2;

Căușeni – 2;

Călărași – 1;

Cantemir – 2;

Ștefan Vodă – 3;

Basarabeasca – 1;

Cahul – 1;

Leova – 1.

Pe parcursul zilei de azi am aflat despre faptul că o polițistă de frontieră este testată pozitiv la COVID-19 și un medic de la serviciul de urgență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram