Un bărbat, de 72 de ani, din orașul Chișinău a fost găsit carbonizat într-un automobil de marca „ZAZ”. Mașina era parcată la marginea unui drum, în apropiere de orașul Ialoveni. Deocamdată nu se cunoaște cauza morții.  

Poliția a fost alertată azi-dimineață de un locuitor al orașului Ialoveni, care le-a spus oamenilor legii despre descoperirea macabră.

Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că cadavrul se afla pe bancheta din față a automobilului. La fața locului au fost depistate rămășițe de obiect explozibil.

Oamenii legii spun că bărbatul fusese anunțat ca dispărut de către familia sa, la 19 martie 2020, în Inspectoratul de Poliție Botanica.

Potrivit polițiștilor, rudele au spus că în momentul în care a plecat de acasă, bărbatul ar fi lăsat un bilețel de adio prin care și-a motivat gestul la care a recurs.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal. Urmează a fi efectuată expertiza medico-legală care va stabili cu certitudine cauza morții.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!