Copiii de grădiniță, elevii și studenții din Republica Moldova vor sta acasă cel puțin până la finele lunii martie. Ministerul Educației a emis un ordin de prelungire a vacanței forțate până pe 31 martie 2020.

Reprezentanții Ministerului Educației menționează însă despre posibilitatea ca elevii să prelungească studiile acasă, în regim online: „Cu acordul expres exprimat al beneficiarilor pentru componenta teoretică a programelor pot fi utilizate în această perioadă resurse pentru învățarea la distanță”, se menționează într-un comunicat de la minister.

Vacanța forțată a fost instituită pentru a fi prevenită răspândirea coronavirusului în Republica Moldova, acum aproximativ două săptămâni. Republica Moldova se află în stare de urgență până la mijlocul lunii mai, în legătură cu pandemia mondială de COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!