UPDATE ORA 13:48 Cătălin Caragea cel mai probabil urmează a fi înmormântat în satul Maloci, raionul Ialoveni. Deocamdată nu se cunoaște dacă părinții îl vor putea petrece pe ultimul drum. 

„Probabil îl vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni, acolo unde locuiește bunelul sau. Părinții artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc dacă au reușit acum sa ajungă acasă”, a scris producătorul pe pagina sa de Facebook.

ORA 12:16 A decedat solistul trupei „7 Klase” Cătălin Caragea. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit în această noapte de o rudă, care a și alertat poliția. Potrivit oamenilor legii, acesta s-ar fi strangulat în baia apartamentului în care locuia, la Chișinău.

Pe trupul acestuia nu au fost descoperite semne de moarte violentă.

Informația a fost confirmată de către producătorul Iura Badicu.

„Doamne Sfinte, iartă-ne. Te rog, iartă-ne. Cătălin, băiat frumos și talentat, de ce el? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nu știu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, artistule”, a scris producătorul pe rețelele sociale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!