/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

UPDATE: A decedat solistul trupei „7 Klase”. Nu se cunoaște dacă părinții îl vor putea petrece pe ultimul drum

missing
24 martie 2020, ora 13:48

UPDATE ORA 13:48 Cătălin Caragea cel mai probabil urmează a fi înmormântat în satul Maloci, raionul Ialoveni. Deocamdată nu se cunoaște dacă părinții îl vor putea petrece pe ultimul drum. 

„Probabil îl vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni, acolo unde locuiește bunelul sau. Părinții artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc dacă au reușit acum sa ajungă acasă”, a scris producătorul pe pagina sa de Facebook.

ORA 12:16 A decedat solistul trupei „7 Klase” Cătălin Caragea. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit în această noapte de o rudă, care a și alertat poliția. Potrivit oamenilor legii, acesta s-ar fi strangulat în baia apartamentului în care locuia, la Chișinău.

Pe trupul acestuia nu au fost descoperite semne de moarte violentă.

Informația a fost confirmată de către producătorul Iura Badicu.

„Doamne Sfinte, iartă-ne. Te rog, iartă-ne. Cătălin, băiat frumos și talentat, de ce el? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nu știu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, artistule”, a scris producătorul pe rețelele sociale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram