/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Prestatorii de servicii comunale ar putea modifica regimul de emitere a facturilor pentru consumatorii casnici

missing
24 martie 2020, ora 08:08

Prestatorii de servicii comunale ar putea modifica regimul de emitere a facturilor pentru consumatorii casnici. Despre acest lucru a anunțat prim-ministrul Ion Chicu, după ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, care a avut loc aseară, la Guvern. Azi, membrii comisiei urmează să discute acest lucru cu prestatorii de servicii comunale. 

„Am discutat despre posibilitatea eșalonării emiterii facturilor de plată pentru serviciile comunale pe parcursul lunii aprilie. Vom avea o discuție cum principalii furnizori de aceste servicii astfel încât să fie un grafic de emitere acestor facturi ca să evităm și aici aglomerarea cetățenilor la ghișeele de plată a acestor facturi”, a declarat premierul Chicu.

Tot aseară, la ședința Comisiei pentru situații excepționale membrii acesteia au decis că în luna aprilie angajații Poștei Moldovei vor duce acasă pensiile persoanelor în etate. De asemenea, au fost amânate plățile pentru impozitele pe venit pentru primul trimestru al anului 202 pentru agenții economici și pus moratoriu pe controalele de stat la întreprinderi până pe data de 1 iunie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram