/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Au fost confirmate 24 de cazuri noi de COVID-19

missing
25 martie 2020, ora 17:11

24 de cazuri noi de infectare cu coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de minsitra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă.

Din aceste 24 de cazuri noi, trei sunt de import. Două sunt din Marea Britanie și unul din Germania. Astfel, celelalte 21 de cazuri de infecție sunt cu transmitere locală și au fost înregistrate la Chișinău, în raioanele Soroca, Hâncești, Râșcani, Ștefan Vodă, Ialoveni și Strășeni.

„Toate persoanele sunt spitalizate și beneficiază de asistența medicală corespunzătoare. Mâine dimineață venim cu informații actualizate despre starea de sănătate a acestora”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Menționăm că în total în Republica Moldova au fost confirmate 149 de cazuri de infectare cu COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram