O femeie din localitatea Bălceana, raionul Hâncești, unde a fost instituită carantină din cauza răspândirii coronavirusului, a fost amendată cu 22 de mii de lei, pentru că nu a respectat restricțiile de circulație impuse de autorități, a ieșit neautorizat din sat și s-a dus în vizită la fratele său din localitatea vecină.

Poliția din Hâncești precizează că femeia a ocolit  punctele de control, instalate la intrarea și ieșirea din satul Bălceana și s-a dus să-și viziteze fratele în altă localitate.

După ce a fost constatată încălcarea condițiilor de carantină, femeia a fost amendată cu 22 de mii de lei. Aceeași amendă i-a fost aplicată și fratelui său care a primit-o în ospeție.

De la instituirea carantinei în satele Bălceana și Sofia din Hâncești, oamenii legii au întocmit șase procese-verbale pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a coronavirusului.

Până astăzi, în Bălceana au fost confirmate 14 cazuri de infecție cu COVID-19. O femeie din această localitate a murit răpusă de boală.

 

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!