/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

O femeie din Bălceana, amendată cu 22 de mii de lei, după ce a ieșit neautorizat din carantină și s-a dus la fratele său în satul vecin

missing
25 martie 2020, ora 17:39

O femeie din localitatea Bălceana, raionul Hâncești, unde a fost instituită carantină din cauza răspândirii coronavirusului, a fost amendată cu 22 de mii de lei, pentru că nu a respectat restricțiile de circulație impuse de autorități, a ieșit neautorizat din sat și s-a dus în vizită la fratele său din localitatea vecină.

Poliția din Hâncești precizează că femeia a ocolit  punctele de control, instalate la intrarea și ieșirea din satul Bălceana și s-a dus să-și viziteze fratele în altă localitate.

După ce a fost constatată încălcarea condițiilor de carantină, femeia a fost amendată cu 22 de mii de lei. Aceeași amendă i-a fost aplicată și fratelui său care a primit-o în ospeție.

De la instituirea carantinei în satele Bălceana și Sofia din Hâncești, oamenii legii au întocmit șase procese-verbale pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a coronavirusului.

Până astăzi, în Bălceana au fost confirmate 14 cazuri de infecție cu COVID-19. O femeie din această localitate a murit răpusă de boală.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram