În raionul Strășeni a fost înregistrat primul caz de infectare cu coronavirus! Persoana infectată este o angajată din sistemul medical.

Informația a fost confirmată pentru TV 8 de președintele raionului, Pavel Tamaciuc. Femeia este din Cojușna, ar avea în jur de 40 de ani și ar activa în calitate de asistentă medicală la un spital din Chișinău.

Solicitat să ne spună ce măsuri au fost luate în localitate după confirmarea cazului de infectare cu Covid – 19, primarul de Cojușna, Igor Crăciun, a spus că nu a fost deocamdată anunțat despre confirmarea cazului, dar că va lua măsurile necesare de izolare a persoanelor care au intrat în contact cu femeia, imediat ce va fi înștiințat.

În Republica Moldova au fost deja confirmate 149 de cazuri de  coronavirus. 24 dintre acestea au fost înregistrate azi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!