/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Primul caz de coronavirus la Strășeni! Persoana infectată - o angajată din sistemul medical

missing
25 martie 2020, ora 19:38

În raionul Strășeni a fost înregistrat primul caz de infectare cu coronavirus! Persoana infectată este o angajată din sistemul medical.

Informația a fost confirmată pentru TV 8 de președintele raionului, Pavel Tamaciuc. Femeia este din Cojușna, ar avea în jur de 40 de ani și ar activa în calitate de asistentă medicală la un spital din Chișinău.

Solicitat să ne spună ce măsuri au fost luate în localitate după confirmarea cazului de infectare cu Covid – 19, primarul de Cojușna, Igor Crăciun, a spus că nu a fost deocamdată anunțat despre confirmarea cazului, dar că va lua măsurile necesare de izolare a persoanelor care au intrat în contact cu femeia, imediat ce va fi înștiințat.

În Republica Moldova au fost deja confirmate 149 de cazuri de  coronavirus. 24 dintre acestea au fost înregistrate azi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram