/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Te-ai plictisit de muzică, seriale sau filme? Iată opt site-uri unde puteți găsi și descărca cărți în limba română

missing
25 martie 2020, ora 11:15

Printre beneficiile internetului se numără şi cărţile online. Şi, spre deosebire de muzică, seriale sau filme, în acest caz poţi găsi o mulţime de cărţi importante, distribuite gratuit în mod legal.

În cazul în care te-ai plictisit acasă îți prezentăm o listă cu cele mai bune idei pentru a putea descărca cărți în limba română.

Bestseller.md –  Deși e o librărie care vinde cărți, are o secțiune pentru cărți online gratis. Pot fi găsite peste 800 de cărți atât în română, cât și în engleză, rusă, franceză, italiană, germană sau spaniolă.

Elefant.ro – pe elefant de asemenea găsiți cărți audio gratis fiind la promoție, merită să verificați titlurile.

Editura.Liternet.ro – O editură care oferă mai multe cărți online și de asemenea au mai multe restricții ce ține de repartizarea materialelor de pe pagină.

Scribd.comreprezintă poate cea mai populară soluţie când vine vorba de cărţi online. Necesită crearea unui cont de utilizator pentru descărcarea cărţilor.

 Clublectura.ro – găsiți o gamă foarte largă de cărți, dar până a le descărca trebuie să parcurgeți mai mulți pași.

CărțiAZ.ro – colecția de cărți electronice în limba româna este prezentată în principal în format PDF și include dicționare, ghiduri, cursuri de limbi străine și un index al autorilor pentru a-i ajuta pe vizitatori să găsească rapid lucrările căutate.

E-scoala – o altă sursă utilă de cărţi online pentru copii este şi E-scoala, care include de asemenea numeroase opere româneşti, dar şi proza marilor poeţi precum Mihai Eminescu. Interfaţa este ceva mai dificil de utilizat, însă acest lucru nu reprezintă un impediment major.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram