/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

28 de cazuri de coronavirus, confirmate astăzi în R. Moldova

missing
26 martie 2020, ora 17:39

28 de cazuri noi de infecție cu coronavirus au fost confirmate astăzi în R. Moldova. Dintre acestea, în patru cazuri este vorba despre angajați ai Spitalului Republican, care anterior au fost testați pozitiv la COVID-19 la un laborator privat, iar rezultatele s-au confirmat repetat și în laboratorul ANSP.

Astăzi au fost procesate în laborator 134 de probe, iar 28 au fost pozitive. 25 de cazuri de îmbolnăvire sunt cu transmitere locală, iar trei persoane au revenit infectate din România și Franța.

Numărul total al persoanelor testate pozitiv la COVID-19 în R. Moldova a ajuns la 177. Dintre pacienții internați la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”, 25 nu mai prezintă semne de boală, se simt bine, dar mai rămân, deocamdată, internați în spital, până la efectuarea testelor repetate care să arate rezultate negative la infecție.

Astăzi a fost semnat un contract pentru achiziționarea echipamentului de protecție sporită pentru medici, dar și alte contracte de achiziție a medicamentelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram