/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/HARTĂ/ La Cimișlia și Strășeni a fost confirmat câte un caz de COVID-19. Între timp, la Hîncești sunt peste 20 de pacienți

26 martie 2020, ora 09:39

În urma testelor făcute ieri, a fost depistat câte un caz de îmbolnăvire cu coronavirus la Cimișlia și Strășeni. Totodată, numărul pacienților testați pozitiv la COVID-19 în Hîncești este de 21, iar la Soroca sunt deja 14 cazuri. A trecut de zece și numărul infecțiilor oficial confirmate la Ștefan Vodă (11 la număr), iar la Căușeni sunt opt cazuri de îmbolnăvire.

Iată distribuția numărului de cazuri în fiecare localitate la această oră:

Chișinău – 55;

Hîncești – 21;

Ștefan Vodă – 11;

Căușeni – 8;

Soroca – 14;

Regiunea transnistreană – 7;

Ialoveni – 7;

Anenii Noi – 5;

Rîșcani – 5;

Sângerei – 3;

Cahul – 3;

Cantemir – 2;

Leova – 1;

Basarabeasca – 1;

Călărași – 1;

Dubăsari – 1;

Florești – 1;

Orhei – 1;

Cimișlia – 1;

Strășeni – 1.

Numărul cazurilor active de COVID-19 în Moldova a ajuns la 146. În total, de pe 7 martie și până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 149 de cazuri de infecție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram