/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

În comuna Cărpineni din Hîncești străzile vor fi dezinfectate cu stropitori agricole

missing
26 martie 2020, ora 13:02

În comuna Cărpineni, din raionul Hîncești, care și-a închis spitalul în carantină, se vor dezinfecta străzile cu  stropitori folosite în agricultură. Anunțul a fost făcut de cei de la Primăria comunei.

De asemenea, reprezentanții Primăriei spun că persoanele care au mai mult de 63 de ani vor fi ajutate cu efectuarea cumpărăturilor.

Spitalul din Cărpineni a intrat în carantină, după ce 24 de medici de la spitalul din această localitate au intrat în contact cu persoane bolnave de COVID-19, din localitatea învecinată Bălceana, care se află în carantină.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram