Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova a autorizat pentru perioada 26 – 28 martie mai multe curse charter spre Moacova și Istanbul. Acestea vor fi operate de operatorii aerieni Air Moldova și Flyone. 

Astfel, azi, 26 martie, Flyone va opera două zboruri: unul care va aduce cetățeni moldoveni de la Istanbul și altul care va transporta moldoveni de la Moscova (aeroportul Vnukovo) la Chișinău.

Totodată, Air Moldova va opera mâine două curse spre aeroportul Domodedovo din Moscova 0 una la ora 13:40 și alta la 19:30. Iar sâmbătă, 28 februarie un avion Air Moldova va zbura tot spre aeroportul Domodedovo din Moscova. Pasagerii moldoveni vor fi îmbarcați la 13:40.

Biletele pentru pasagerii curselor charter de la Moscova vor fi vândute de mâine dimineață la ora 09:00, iar cele pentru zborul din 28 martie – de sâmbătă ora 09:00, la aeroportul de la Chișinău.

Detalii, inclusiv legate de prețul biletelor, puteți afla la numărul de telefon  +373-22-830-830.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!