/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Mai multe curse charter vor fi operate vineri și sâmbătă pe aeroportul de la Chișinău

missing
26 martie 2020, ora 09:39

Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova a autorizat pentru perioada 26 – 28 martie mai multe curse charter spre Moacova și Istanbul. Acestea vor fi operate de operatorii aerieni Air Moldova și Flyone. 

Astfel, azi, 26 martie, Flyone va opera două zboruri: unul care va aduce cetățeni moldoveni de la Istanbul și altul care va transporta moldoveni de la Moscova (aeroportul Vnukovo) la Chișinău.

Totodată, Air Moldova va opera mâine două curse spre aeroportul Domodedovo din Moscova 0 una la ora 13:40 și alta la 19:30. Iar sâmbătă, 28 februarie un avion Air Moldova va zbura tot spre aeroportul Domodedovo din Moscova. Pasagerii moldoveni vor fi îmbarcați la 13:40.

Biletele pentru pasagerii curselor charter de la Moscova vor fi vândute de mâine dimineață la ora 09:00, iar cele pentru zborul din 28 martie – de sâmbătă ora 09:00, la aeroportul de la Chișinău.

Detalii, inclusiv legate de prețul biletelor, puteți afla la numărul de telefon  +373-22-830-830.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram