/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Numărul pacienților cu COVID-19 aflați în stare gravă a crescut la 28

missing
26 martie 2020, ora 09:57

Numărul pacienților cu COVID-19 aflați în stare gravă a crescut la 28, a anunțat Viorica Dumbrăveanu, ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale azi-dimineață. 

Cei mai mulți dintre pacienții aflați în stare gravă sunt la Spitalul „Toma Ciorbă” – 25 la număr; alți trei pacienți în stare gravă sunt la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

În același timp, 73 dintre pacienții de la „Toma Ciorbă” sunt în stare medie, iar 25, în stare satisfăcătoare.

Starea de sănătate a celor opt copii și a celor două mame internate la Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii este de gravitate medie, la fel este și starea mamei internate la Institutul Mamei și Copilului.

Cât privește al patrulea pacient de la Spitalul clinic Republican, starea lui de sănătate este evaluată la nivel de gravitate medie.

Numărul total al cazurilor de infecție confirmate în Moldova este de 149, dintre care 146 sunt cazuri active.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram