/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ultima oră! Vacanța forțată a elevilor și studenților se prelungește pe toată perioada stării de urgență

missing
26 martie 2020, ora 10:49

Vacanța forțată a copiilor din grădinițe, a elevilor și studenților se prelungește pe toată perioada stării de urgență. Un ordin în acest sens a fost emis de ministrul Educației, Igor Șarov. 

„În contextul măsurilor întreprinse de autorități pentru a preveni răspândirea epidemiei virusului COVID-19 în țară, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a emis ordinul nr. 377/2020 privind prelungirea suspendării procesului educaţional în cadrul instituţiilor publice şi private, de educaţie timpurie, instituţiile de învăţământ primar, secundar, profesional tehnic, superior, de învăţământ extraşcolar şi de învăţământ special pe întreg teritoriul ţării, pe toată durata stării de urgență”, se menționează într-un comunicat de la minister. 

Instituțiile de învățământ au fost închise în contextul riscului de răspândire a coronavirusului în Republica Moldova. În unele instituții, orele continuă să se desfășoare online.

Menționăm că starea de urgență este instituită în Republica Moldova până pe data de 15 mai. Autoritățile pot însă modifica acest termen în funcție de evoluția lucrurilor privind pandemia de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram