Printre cele 22 de persoane care astăzi au fost confirmate pozitiv cu coronavirus este și un preot al bisericii Sfântul Arhanghel Mihail din Chișinău. Despre asta a anunțat premierul Ion Chicu după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de coronavirus.

„Fac un apel către credincioși, să se abțină de a vizita bisericile. Angajații MAI au dispoziția clară să nu permită desfășurarea slujbelor divine cu participarea credincioșilor. În caz contrar, statul va aplica sancțiunile prevăzute de legislație”, a spus Chicu.

Amintim că acum câteva zile, un preot din Ștefan Vodă a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Acesta ar fi fost într-o excursie la Mănăstirea Poceaev din Ucraina.

„Continuă creșterea numărului de persoane care au fost la Poceaev. Deja depășesc 20 de persoane”, a mai menționat prim-ministrul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!