/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Al doilea preot, confirmat pozitiv cu coronavirus

missing
27 martie 2020, ora 18:21

Printre cele 22 de persoane care astăzi au fost confirmate pozitiv cu coronavirus este și un preot al bisericii Sfântul Arhanghel Mihail din Chișinău. Despre asta a anunțat premierul Ion Chicu după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de coronavirus.

„Fac un apel către credincioși, să se abțină de a vizita bisericile. Angajații MAI au dispoziția clară să nu permită desfășurarea slujbelor divine cu participarea credincioșilor. În caz contrar, statul va aplica sancțiunile prevăzute de legislație”, a spus Chicu.

Amintim că acum câteva zile, un preot din Ștefan Vodă a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Acesta ar fi fost într-o excursie la Mănăstirea Poceaev din Ucraina.

„Continuă creșterea numărului de persoane care au fost la Poceaev. Deja depășesc 20 de persoane”, a mai menționat prim-ministrul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram