Război în Ucraina, ziua 339: Lupte grele și tancuri de cauciuc. Stephen King: "Rusia, opriți războiul! Putin trebuie să plece"

Constantin Țuțu, prins la frontieră! Urmează a fi preluat de ofițerii CNA

27 martie 2020, ora 12:33

Fostul deputat democrat Constantin Țuțu a fost prins la vama Leușeni, în timp ce încerca să intre în țară. Ofițerii CNA sunt în drum spre frontieră, pentru a-l reține pe Țuțu, după ce au fost anunțați de reprezentanții Poliției de Frontieră privind intrarea în țară a unei persoane aflate în căutare. 

Informația a fost confirmată pentru TV 8 de purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi.

„În aceste clipe, un grup de intervenție al CNA se deplasează la Leușeni pentru a-l prelua”, ne-a spus Starinschi.

Amintim că Constantin Țuțu a fost dat în căutare națională și internațională, fiind cercetat în două dosare: unul pentru trafic de influență și altul pentru îmbogățire ilicită.

La începutul acestui an, Interpol București a confirmat că Țuțu se află în România. În răspuns se mai menționează că cetățenii români nu pot fi arestați în vederea extrădării sau extrădați.

În atare cazuri autoritățile judiciare moldovene au posibilitatea de a solicita autorităților române recunoașterea și punerea în executare a hotărârilor penale sau transferul de proceduri penale”, comunică CNA.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram