/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Toți angajații centralei termoelectrice de la Cuciurgan, plasați în carantină

missing
27 martie 2020, ora 12:39

Toți angajații centralei termoelectrice de la Cuciurgan au fost plasați în carantină pentru 14 zile. Asta după ce unul dintre angajați a fost testat pozitiv cu COVID-19. Administrația complexului anunță că centrala nu-și va sista activitatea.  

Așa-zisul Minister de Interne de la Tiraspol spune că pentru a preveni răspândirea infecției, cei 400 de angajați au fost amplasați în sanatoriul „Solnecinâi”, din orașul Dnestrovsc.

Administrația centralei va fi responsabilă de transportarea angajaților până la locul de muncă. În cazul simptomelor de COVID-19, persoanele suspecte de coronavirus vor fi transportate la spitalul din Slobozia.

Astfel de măsuri au fost luate după ce ieri, unul dintre angajați, un bărbat din orașul Dnestrovsc s-a dovedit a fi infectat de coronavirus.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram