/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un angajat al Administrației Prezidențiale de la Kremlin - infectat cu COVID-19. A contactat sau nu cu Putin

27 martie 2020, ora 13:37

Un angajat al Administrației Prezidențiale de la Kremlin este infectat cu COVID-19. Despre aceasta a anunțat secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, scrie gazeta.ru.

„Acest lucru este adevărat. Eu cunosc despre un singur caz”, a spus Peskov, care a precizat că au fost întreprinse toate măsurile necesare pentru a preveni răspândirea infecției.

De asemenea, el a menționat că persoana infectată nu intrat în contactat cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin. „Acest lucru dovedește încă o dată necesitatea de a supune testării pe toți cei care au planificate întâlniri cu președintele”, a spus Peskov.

Sursa citată scrie că anterior a fost raportat un caz suspect de coronavirus la un angajat al aparatului guvernamental al Rusiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram