/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ Și-au aflat sentința după un an. Doi bărbați, condamnați pentru distribuirea drogurilor și furt

missing
27 martie 2020, ora 17:14

Doi bărbați, de 20 și 46 de ani, au fost condamnați la ani grei de închisoare pentru distribuirea drogurilor și furt. Indivizii au fost dați în căutare încă anul trecut, însă au fost reținuți doar acum. 

Aceștia au comis infracțiunile acum un an și se eschivau să se prezinte organelor de drept, după ce au fost anunțați în căutare. Astfel, instanța de judecată a pronunțat sentința în lipsa lor.

După ce au fost reținuți de oamenii legii, bărbații și-au aflat pedeapsa. Tânărul de 20 de ani a fost condamnat la trei ani de închisoare, informează poliția capitalei.

Bărbatul de 46 de ani a fost condamnat la opt ani de pușcărie. Cei doi își vor ispăși pedeapsa în penitenciar de tip închis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram