/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 848: Atacuri nocturne la Kiev și soldat decapitat. Ucraina ar putea semna un acord de securitate cu UE

Președintele se laudă că și-a scos familia la plimbare în pădure, în timp ce cetățenii sunt rugați să stea în case

missing
28 martie 2020, ora 20:01

UPDATE: Președintele Igor Dodon și-a șters la scurt timp postarea de pe Facebook, după ce a fost criticat de internauți. Acum, ultima sa postare este despre ședința de lucru pe care a avut-o astăzi cu ministrul de Interne.

Redacția TV8 a păstrat o captură a mesajului postat anterior de șeful statului.

 

În timp ce cetățenii sunt rugați de autorități să stea în case și să nu mai iasă la plimbări prin parcuri, păduri și pe malul iazului pe timp de carantină, șeful statului Igor Dodon se laudă pe rețelele sociale că și-a scos familia la plimbare, pentru un „respiro”.

Președintele nu precizează în ce pădure s-a plimbat cu soția și copiii, dar cel mai probabil este cea de lângă reședința prezidențială de la Condrița.

Un pic de respiro și o scurtă plimbare în această perioadă strictă de izolare și carantină. Azi am ajuns mai devreme acasă și i-am scos pe ai mei puțin la aer. Instituțiile statului fac tot posibilul să combatem epidemia și să vină cât mai curând momentul când cetățenii se vor putea bucura din plin de primăvara frumoasă de afară”, a scris Igor Dodon pe Facebook și a atașat și o poză cu familia sa sub un copac în floare.

Pe 24 martie, Igor Dodon anunța într-o altă postare pe Facebook că a dat ordin militarilor să patruleze locurile publice, parcurile și terenurile de joacă pentru a identifica cetățenii care au îndrăznit să se plimbe pe timp de carantină.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram