UPDATE: Președintele Igor Dodon și-a șters la scurt timp postarea de pe Facebook, după ce a fost criticat de internauți. Acum, ultima sa postare este despre ședința de lucru pe care a avut-o astăzi cu ministrul de Interne.

Redacția TV8 a păstrat o captură a mesajului postat anterior de șeful statului.

 

În timp ce cetățenii sunt rugați de autorități să stea în case și să nu mai iasă la plimbări prin parcuri, păduri și pe malul iazului pe timp de carantină, șeful statului Igor Dodon se laudă pe rețelele sociale că și-a scos familia la plimbare, pentru un „respiro”.

Președintele nu precizează în ce pădure s-a plimbat cu soția și copiii, dar cel mai probabil este cea de lângă reședința prezidențială de la Condrița.

Un pic de respiro și o scurtă plimbare în această perioadă strictă de izolare și carantină. Azi am ajuns mai devreme acasă și i-am scos pe ai mei puțin la aer. Instituțiile statului fac tot posibilul să combatem epidemia și să vină cât mai curând momentul când cetățenii se vor putea bucura din plin de primăvara frumoasă de afară”, a scris Igor Dodon pe Facebook și a atașat și o poză cu familia sa sub un copac în floare.

Pe 24 martie, Igor Dodon anunța într-o altă postare pe Facebook că a dat ordin militarilor să patruleze locurile publice, parcurile și terenurile de joacă pentru a identifica cetățenii care au îndrăznit să se plimbe pe timp de carantină.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!