/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Un bărbat infectat cu Covid-19 a fugit din spital și este căutat de autorități

missing
28 martie 2020, ora 09:52

O persoană infectată cu noul coronavirus, originar din localitatea Dănceni, a fugit noaptea trecută din spital și este căutat de autorități. Primărița satului a postat un mesaj în care anunță despre acest caz și cere ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe bărbat.

Pentru a putea fi identificat, primărița a fost nevoită să anunțe și numele bolnavului.

„Acasă am fost de dimineață împreună cu echipajul de poliție, nu este! Știm că s-a deplasat cu taxi până la benzinăria unde lucrează pe la 5 dimineață, mai mult nu cunoaștem. Rog dacă aveți orice informație mă anunțați sau sunați la serviciu 112☎️ Rog să fiți cât mai precauți și să stați acasă!”, a scris Victoria Butuc Guranda pe Facebook.

Și Poliția a anunțat ulterior că pacientul a fugit de la Spitalul Republican și oamenii legii întreprind la moment toate măsurile pentru a stabili locul aflării bărbatului pentru izolarea lui imediată de alte persoane.

„Dragi cetățeni, suntem expuși riscului zilnic, iar prin faptul că nu vă conformați cerințelor, refuzați să conștientizați pericolul care există și vă opuneți chiar și în momentul în care medicii vor să vă salveze viața, nu faceți altceva decât să complicați munca celor din prima linie și să răspândiți un virus care zilnic este fatal pentru oameni din întreaga lume. Vă rugăm să ne ajutați și să dați dovadă de responsabilitate și solidaritate”, este îndemnul Ministerului Afacerilor Interne.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram