Mai mulți bărbați, originari din R. Moldova, care lucrează ca șoferi de TIR-uri, cer ajutorul autorităților pentru a putea reveni acasă, fiind acum blocați în Polonia.

Bărbații au postat o poză pe rețelele sociale în cu mesajul: „Vrem acasă” și cer ajutor. Aceștia susțin că nu mai au un loc de muncă si au rămas fără bani.

„Am dat alarma deja peste tot! Vrem acasă la copii, la familie. Acum am rămas pe drumuri și nu avem unde locui, suntem pe străzi ! Vă rugăm să ne ajutați. Autoritățile responsabile, vă rugăm să ne auziți”, este mesajul lui Ruslan Vatamaniuc, unul dintre șoferii de TIR blocați în Polonia.

Precizăm că din cauza epidemiei de coronavirus, transportul internațional de pasageri a fost oprit. Moldovenii mai pot reveni acasă doar cu unele curse charter pe care le organizează misiunile diplomatice ale R. Moldova din diferite state. Zborurile sunt autorizate de Comisia pentru Situații Excepționale.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!