/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Un moldovean povestește cum a venit din Franța cu o mașină de ocazie pe timp de epidemie, când majoritatea țărilor europene și-au închis hotarele

missing
29 martie 2020, ora 08:20

Moldovenii aflați în imposibilitatea de a reveni acasă din diasporă, din cauza restricțiilor de circulație impuse în perioada epidemiei de coronavirus, își varsă amarul și își împărtășesc experiența pe grupurile formate pe rețelele sociale. Cei care au reușit să ajungă acasă vin cu sfaturi pentru conaționali.

Un bărbat a povestit cum a reușit să ajungă cu o mașină de ocazie din Franța în R. Moldova, traversând tuneluri și autostrăzi din Italia, Austria și Ungaria și legitimându-se cu acte moldovenești la granița României.

Bărbatul anunță informații utile moldovenilor care vor să revină acasă pe cale terestră, cu referire la costurile pentru traversarea autostrăzilor și graficul în care se permite circulația.

De asemenea, acesta atenționează persoanele că trebie să aibă asupra lor obligatoriu acte de indentitate moldovenești, altfel vor fi plasate în carantină pentru 14 zile de autoritățile României pe teritoriul statului vecin.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram