/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Alte 35 de cazuri de coronavirus, confirmate în Moldova

missing
30 martie 2020, ora 17:07

Alte 35 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova astăzi. Anunțul a fost făcut acum câteva clipe de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. Astfel, numărul persoanelor confirmate pozitiv la COVID-19 în Republica Moldova de pe 7 martie până în prezent este de 298. 

Șase dintre cazurile confirmate azi sunt de import: trei cazuri, din România; două cazuri, din Marea Britanie și un caz, din Belarus.

Alte 29 de cazuri conformate azi sunt de transmitere locală: Chișinău – 17 cazuri; Ștefan Vodă – 5 cazuri; Soroca – 2 cazuri; Cahul – 2 cazuri; Ialoveni, Strășeni, Orhei – câte un caz.

Printre pacienții testați pozitiv la coronavirus azi sunt și doi copii de până la zece ani și doi vârstnici care au peste 70 de ani.

„Când am făcut analiza acestor cazuri trebuie să menționez că avem cazuri când s-a realizat transmiterea COVID-19 din considerentul neglijenței și a nerespectării acelor recomandări care au fost menționate în repetate rânduri de către autorități”, a spus ministra Viorica Dumbrăveanu.

În prezent, potrivit autorităților, în spitale sunt 281 de pacienți, diagnosticați cu COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram