/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Landul german Hesse, în stare de șoc! Ministrul Finanțelor s-a sinucis pentru că nu mai făcea față situației provocate de coronavirus

missing
30 martie 2020, ora 23:57

Landul german Hesse este în stare de șoc, după ce ministrul Finanțelor Thomas Schaefer s-a sinucis pentru că nu ar mai fi făcut față situației economice complicate generate de Covid – 19. Oficialul german a fost găsit mort sâmbătă, pe linia de tren din Hocheheim, lângă Frankfurt.

Acesta a lăsat și o scrisoare de adio prin care și-a explicat gestul cumplit.

Potrivit premierului Volker Bouffier, Thomas Schaefer, în vârstă de 54 de ani, era extrem de îngrijorat de situație și nu ar mai fi știut cum să o gestioneze.

„Principala lui îngrijorare era că nu va putea fi la înălțimea așteătărilor uriașe ale populației, în special în ceea ce privește ajutorul financiar. Pentru el nu a existat nicio ieșire. Era dezamăgit și a trebuit să ne părăsească. Asta ne-a șocat pe toți, m-a șocat pe mine”, a declarat Bouffier.

Schaefer era ministru al Finanțelor în landul Hesse de 10 ani și făcea parte din Partidul „Uniunea Creștin Democrată” al Angelei Merkel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram