/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Peste un milion de lei - donat de cetățeni pentru procurarea echipamentului de protecție împotriva COVID-19

missing
30 martie 2020, ora 11:21

Peste un milion de lei a fost donat de cetățeni pe contul bancar deschis de către Primăria Chișinău pentru a susține medicii care luptă împotriva pandemiei. Din acești bani urmează a fi procurate echipamente de protecție împotriva COVID-19 pentru instituțiile medico-sanitare din capitală.

„La ora 09:00 a fost o ședință în cadrul căreia au fost repartizate donațiile Primăriei Chișinău către Direcția generală asistență socială și sănătate. Suma acestora este de 1.199.000 lei.

Intenționăm să cumpărăm echipamente de protecție pentru instituțiile medico-sanitare municipale precum: măști, viziere, teste și termoscanere”, a declarat în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei Capitalei șefa Direcției generale asistență socială și sănătate, Tatiana Bucearschi.

Cetățenii pot dona bani pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 pe contul municipalității, prin intermediul serviciului guvernamental de plăţi electronice „Mpay”.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram