Fostul portar al „Stelei”, Martin Tudor, a murit luni dimineață, la vârsta de 43 de ani. Din primele investigații se pare că Martin Tudor a suferit un infarct. Acesta a fost găsit în locuința sa din Reșița, în jurul orei 10, scrie digisport.ro.

Născut la Avrig, pe 10 iunie 1976, Martin Tudor a început fotbalul la „Jiul Petroșani”, pe postul de portar. A debutat în echipa mare la 20 de ani, într-un meci cu „Petrolul Ploiești”. A fost singurul său meci pentru echipa de seniori a „Jiului”, pentru că în 1997 a semnat cu „Olimpia Satu Mare”.

După ce a promovat cu „Olimpia Satu Mare” în Liga 1 și a petrecut un sezon în prima divizie, portarul Martin Tudor a fost contactat de „Steaua”, iar în 1999 a făcut pasul spre București. Șase ani a apărat în „Ghencea”, după care a semnat cu „CFR Cluj”. În finalul carierei a părăsit „CFR-ul” pentru rivala „Universitatea Cluj”, aceasta fiind ultima echipă la care a activat. S-a retras oficial în 2008.

Portarul Martin Tudor a adunat 184 de apariții în Liga 1 și a cucerit de două ori titlul, de fiecare dată cu „Steaua”. După retragere, Martin Tudor s-a îndreptat spre o carieră în antrenorat. A fost mai întâi antrenor de portari la „Steaua”, după care a mers alături de Victor Pițurcă la „Universitatea Craiova”, în două rânduri, la echipa națională și la „Al-Ittihad”.

După revenirea în România, în 2017, a mai lucrat la „Daco-Getica”, „CSM Reșița” și „Sportul Snagov”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!