Un incendiu de proporții s-a produs ieri în raionul Strășeni. Un cititor a transmis la adresa redacției un video în care se vede că a luat foc gunoiștea din regiune. 

„Am solicitat intervenția pompierilor, dar mi s-a comunicat că nu sunt mașini disponibile”, a declarat bărbatul.

De cealaltă parte, ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, a spus că la fața locului au intervenit două echipaje de pompieri.

„Focul a cuprins 200 de metri pătrați de gunoi la periferia raionului Strășeni.Pompierii au intervenit în jurul orei 18:28”, a comunicat pentru tv8.md, Liliana Pușcașu.

De asemenea, aceasta a declarat că ieri în satul Cojușna din raionul Strășeni a izbucnit un incendiu de vegetație. La stingerea focului a intervenit un echipaj de pompieri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!