Trei localități din țară vor fi plasate începând cu ziua de mâine în carantină. Despre aceasta a declarat prim-ministrul Ion Chicu la emisiunea „Moldova în Direct” de la postul public de televiziune.

„Avem o explozie de cazuri în două raioane. Este vorba de Ștefan Vodă, unde astăzi au fost înregistrate zece cazuri noi, și Soroca. Astfel, am luat decizia ca de mâine să fie instituit regimul de carantină în orașul Ștefan Vodă, în satul Carahasani și în municipiul Soroca”, a declarat Ion Chicu.

De asemenea, premierul a mai spus că pe parcursul nopții reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI), cei ai Comisiei pentru Situații Excepționale și autoritățile publice locale vor acționa în aceste localități pentru a preveni majorarea numărului de cazuri noi de infectare.

Ion Chicu a mai spus că regimul de carantină va fi ridicat mâine în satul Sofia, raionul Hâncești.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!