/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Alte trei localități din țară vor fi plasate de mâine în carantină

missing
31 martie 2020, ora 20:15

Trei localități din țară vor fi plasate începând cu ziua de mâine în carantină. Despre aceasta a declarat prim-ministrul Ion Chicu la emisiunea „Moldova în Direct” de la postul public de televiziune.

„Avem o explozie de cazuri în două raioane. Este vorba de Ștefan Vodă, unde astăzi au fost înregistrate zece cazuri noi, și Soroca. Astfel, am luat decizia ca de mâine să fie instituit regimul de carantină în orașul Ștefan Vodă, în satul Carahasani și în municipiul Soroca”, a declarat Ion Chicu.

De asemenea, premierul a mai spus că pe parcursul nopții reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI), cei ai Comisiei pentru Situații Excepționale și autoritățile publice locale vor acționa în aceste localități pentru a preveni majorarea numărului de cazuri noi de infectare.

Ion Chicu a mai spus că regimul de carantină va fi ridicat mâine în satul Sofia, raionul Hâncești.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram