/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

De ce au mers miniștrii să se testeze la COVID-19 într-un laborator privat? Ministra Sănătății: „Fiecare a scos banii din buzunar”

missing
31 martie 2020, ora 20:38

Membrii Cabinetului de Miniștri au mers să se testeze la COVID-19, pentru că sunt în grupul de risc, dar au mers la un laborator privat, pentru a nu cheltui „banul public”, spune ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. 

„Nu am abuzat de banul public și nu am apelat la testele cumpărate de stat, fiecare a scos bani din buzunar și și-a achitat testul”, a spus ministra Dumbrăveanu, la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

Șefa de la Ministerul Sănătății a Explicat cum a fost posibil să apeleze la acest serviciu într-un laborator privat, în condițiile în care acum câteva săptămâni a criticat public testele care se fac la laboratoarele private, spunând că acestea nu sunt eficiente.

„În acea perioadă nu aveam un consens cu laboratoarele private, nu erau exacte datele. Acum două laboratoare și-au schimbat metoda de testare, inclusiv cu suportul celor de la ANSP. La moment nu avem nicio obiecție privind testele făcute la aceste două laboratoare private. Acum oricine dorește poate să meargă și să se testeze”, a spus ministra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram