În unele rețele de comerț din țară, la unele produse de prima necesitate se atestă majorări speculative a prețurilor. Despre aceasta a declarat astăzi președintele Igor Dodon după ședința Centrului Unic de Comandă.

„Am solicitat o statistică pentru ultimele șase luni la prețurile produselor de prima necesitate care au fost în rețelele de comerț. Depistăm unde se încearcă a fi efectuate unele majorări speculative și avem o conlucrare cu cei care gestionează rețelele de comerț din țară.

Avem la unele produse, în ultimul timp, o majorare speculativă, care va fi gestionată”, a declarat Igor Dodon.

Astăzi, președintele a avut o întrevedere cu șefii celor mai mari rețele de comerț a produselor alimentare din Republica Moldova.

În cadrul discuției au fost abordate trei subiecte de bază: aprovizionarea magazinelor cu produse alimentare și mărfuri, problema prețurilor, implementarea de către rețelele de comerț a măsurilor de securitate în contextul pandemiei cu coronavirus de tip nou.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!