/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Igor Dodon: La unele produse de prima necesitate avem majorări speculative

missing
31 martie 2020, ora 19:34

În unele rețele de comerț din țară, la unele produse de prima necesitate se atestă majorări speculative a prețurilor. Despre aceasta a declarat astăzi președintele Igor Dodon după ședința Centrului Unic de Comandă.

„Am solicitat o statistică pentru ultimele șase luni la prețurile produselor de prima necesitate care au fost în rețelele de comerț. Depistăm unde se încearcă a fi efectuate unele majorări speculative și avem o conlucrare cu cei care gestionează rețelele de comerț din țară.

Avem la unele produse, în ultimul timp, o majorare speculativă, care va fi gestionată”, a declarat Igor Dodon.

Astăzi, președintele a avut o întrevedere cu șefii celor mai mari rețele de comerț a produselor alimentare din Republica Moldova.

În cadrul discuției au fost abordate trei subiecte de bază: aprovizionarea magazinelor cu produse alimentare și mărfuri, problema prețurilor, implementarea de către rețelele de comerț a măsurilor de securitate în contextul pandemiei cu coronavirus de tip nou.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram