/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Medicii din regiunea transnistreană care tratează persoanele diagnosticate cu COVID-19, cazați la un sanatoriu

missing
31 martie 2020, ora 14:26

Medicii care tratează persoanele diagnosticate cu COVID-19, internate la spitalul raional din Slobozia, regiunea transnistreană, au fost cazați temporar la un sanatoriu aflat în gestiunea așa-numitului Minister al Apărării din stânga Nistrului. Decizia a fost luată de comisia locală pentru a evita răspândirea coronavirusului, transmite novostipmr.com.

Medicii sunt cazați câte unul în odaie, li se oferă lenjerie de pat nouă, produse de igienă și au la dispoziție un televizor.

Sursa citată mai scrie că după încheierea orelor de muncă medicii vor fi aduși de la serviciu la sanatoriu cu un transport organizat. Acestora li se va oferi alimentație gratuită pe toată perioada izolării.

În regiunea transnistreană a fost înregistrat primul deces din cauza infecției de coronavirus. O femeie a decedat în Secția de pneumologie a spitalului din Slobozia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram