/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Miniștrii și premierul Ion Chicu s-au testat la coronavirus într-un laborator privat

31 martie 2020, ora 10:57

Membrii Cabinetul de miniștri în frunte cu Ion Chicu și angajații aparatului premierului au mers în această dimineață la un laborator privat pentru a efectua teste la coronavirus.

Niciun membru al Guvernului nu are simptome de boală, dar au decis să facă testarea pentru siguranță, pentru că oficialii au intrat în contact cu multe persoane în timpul orelor de muncă.

Potrivit consilierului prim-ministrului Vitalie Dragancea, testele au fost achitate de fiecare persoană, nu din bani publici, iar rezultatele testării în laborator vor fi gata în a doua parte a zilei, scrie Unimedia.info.

Amintim că directorul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, Anatol Ciubotaru, a fost demis după ce a decis să testeze câțiva angajați ai spitalului la un laborator privat, rezultatele fiind pozitive. Motivul invocat atunci de Comisia pentru Situații Excepționale a fost că directorul ar fi încălcat regulamentul, care prevede că testele se fac doar în laboratorul ANSP și doar atunci când persoanele au semne evidente de boală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram