/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Piața Centrală din Chișinău va rămâne închisă încă pentru șase săptămâni

missing
31 martie 2020, ora 09:58

Piața Centrală din Chișinău și alte spații de comerț din capitală, situate pe str. Mitropolit Varlaam, 63, vor rămâne închise pentru încă șase săptămâni. Primarul capitalei Ion Ceban a emis o dispoziție prin care se prelungește perioada de sistare a activității pieței pe toată perioada stării de urgență.

Totuși, aceste termen ar putea fi extins sau restrâns în funcție de evoluția situației privind pandemia de coronavirus, se menționează în dispoziția semnată de edil.

Parlamentul Republicii Moldova a declarat la mijlocul lunii martie stare de urgență pentru o perioadă de 60 de zile, în legătură cu riscul răspândirii noului coronavirus. Starea de urgență a fost declarată până pe 15 mai, cu posibilitatea reducerii sau prelungirii acestui termen.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram