/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

SUA a depășit și Italia, și Spania, după numărul de cazuri de coronavirus confirmate. Italia înregistrează totuși cele mai multe decese

missing
31 martie 2020, ora 09:40

Statele Unite ale Americii (SUA) raportează până la această oră cele mai multe cazuri de infecție cu noul coronavirus – peste 164 de mii. Acestea depășesc astfel și Italia, și Spania, și China după numărul de cazuri înregistrate.

În Italia sunt în total peste 101 mii de cazuri, în Spania, peste 87 de mii, iar în China, țara de origine a COVID-19, numărul total al cazurilor raportate este de peste 81 de mii.

Italia este totuși țara unde sunt raportate cele mai multe decese cauzate de noul coronavirus, numărul total al acestora este de peste 11 mii.

A doua țară după numărul mare de decese este Spania, aici au decedat peste șapte mii de oameni. În SUA, țara unde sunt confirmate cele mai multe cazuri de îmbolnăvire, au fost raportate până în prezent peste trei mii de decese.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram