/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Cum depășim anxietatea și trecem mai ușor de perioada de carantină? Sfaturi de la psiholog

missing
31 martie 2020, ora 07:20

Perioada de carantină va trece, iar în această perioadă de izolare este extrem de important să ne concentrăm atenția pentru stabilirea celor mai importante scopuri, precum și să petrecem calitativ timpul cu cei dragi. 

„Sunt treburi casnice pentru care avem în sfârșit timp, putem să ne îmbuntățim relațiile”, a spus psihologa Oxana Gumennaia aseară la „Politica” Nataliei Morari.

Psihologa ne sfătuiește ca chiar dacă stăm acasă, să continuăm să ne programăm timpul și să ne acordăm nouă înșine măcar 15 minute.

„Este foarte important să îți dedici timp și ție însuți. Ipotetic să te încui în toaletă pentru 15 minute”, a explicat Gumennaia.

Specialista ne mai îndeamnă ca în această perioadă de izolare să alungăm gândurile negative, făcând sport, iar dacă simțim nevoia să ne descărcăm nervii, să o facem cu lucrurile materiale, fără a ne expune agresivitatea în raport cu oamenii ce ne înconjoară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram