/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Bărbatul decedat de Covid-19 la Briceni a fost îmormântat fără rude și familie. Procesiunea a fost asistată de poliție

01 aprilie 2020, ora 18:23

Bărbatul din raionul Briceni care a decedat ieri din cauza virusului Covid-19 a fost înmormântat astăzi în cimitirul din localitate. 

Contactat de TV8, primarul satului Colicăuți, unde locuia bărbatul decedat, a menționat că acesta a fost însoțit la groapă de patru persoane îmbrăcate în costume de protecție și întreaga procesiune a fost asistată de către poliția locală. „Bărbatul a fost înmormântat în cimitirul din sat, într-o parte de cimitir, au fost prezente patru persoane care au fost îmbrăcate în costume de protecție. S-au luat toate măsurile de protecție. Mai mult la înmormântare nu a fost prezent nimeni”, a menționat primarul Lilian Țapu.

Potrivit lui, rudele bărbatului decedat nu au fost prezente la înmormântare pentru că au fost plasate în carantină și stau izolate la domiciliu.

De asemenea, primarul a menționat membrii familiei bărbatului răpus de Covid-19 urmează să facă câteva teste medicale de sine stătător pentru a vedea starea de sănătate.

Anterior, autoritățile publice locale au afirmat că bărbatul a circulat în ultima perioadă în diferite sate și a intrat în contact cu multe persoane, iar acum se încearcă a fi stabilit tot cercul de oameni, pentru a fi autoizolați la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram