/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Încă o persoană infectată cu noul tip de coronavirus a murit în România. Bilanțul a ajuns la 86

missing
01 aprilie 2020, ora 16:44

Încă o persoană infectată cu noul tip de coronavirus a murit în România, numărul celor decedaţi din această cauză ajungând la 86, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, scrie agerpres.ro.

Este vorba despre o femeie de 45 de ani, din Târgu Neamţ. Pacienta s-a prezentat pe 30 martie la CPU Târgu Neamţ, unde s-a pus diagnosticul de AVC cu hemiplegie stânga.

„Pacienta a fost transferată la SJ UPU Piatra Neamţ, unde a decedat în data de 30 martie 2020 ora 14,45. Deoarece pacienta a avut contact cu persoane venite din Italia, a fost recoltat exudat în data de 30 martie 2020 al cărui rezultat a fost pozitiv COVID-19 în data de 31 martie 2020″, precizează sursa citată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram