/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Mesajul disperat al unei moldovence infectate cu Covid - 19: „Virusul nu alege...toți suntem pe aceeași linie”

missing
01 aprilie 2020, ora 10:41

O femeie infectată cu Covid – 19, internată la un spital din capitală face un apel disperat și îi roagă pe toți moldovenii să nu își riște propria sănătate și să stea acasă în această perioadă de risc. Femeia spune că temutul virus i-a schimbat viața, mai ales pentru că nu i-a cruțat nici mama, care se află în stare extrem de gravă.

„Coronavirusul mi-a schimbat viața! E ora 04.20 și eu nu dorm, privesc paravanul spitalului care îmi va fi casă pentru nu știu cât timp. S-a năpustit acest virus și asupra mea și a lovit în cel mai drag om al vieții mele – mama mea (îngerul meu), suntem ambele confirmate cu Covid – 19”

Femeia mai spune că ea și mama ei sunt internate în spitalei diferite, iar tatăl ei încă așteaptă rezultatul testului la coronavirus.

„Sunt închisă, sunt izolată, nu pot să fiu lângă mama mea, care în 3 zile pur și simplu a secerat-o (starea extrem de gravă) acest Covid-19. Iar eu stau în alt spital unde sunt supusă tratamentului, iar tatăl meu așteaptă rezultatul testului! Vă îndemn pe fiecare dintre voi măcar o clipă să îi transmiteți mamei un gând pozitiv însoțit de energie pozitivă. Medicii se luptăăentru ea în fiecare secundă, e lupta contra cronometru și lupta cu inamicul necunoscut încă pentru întreg sistemul medical global”, spune moldoveanca infectat cu coronavirus. 

Femeia vine cu îndemnul să stăm acasă.

„Vă implor să fiți vigilenți la maximum, nu mai contează nimic la moment( că ești sărac sau ești bogat), virusul nu alege…..toți suntem pe aceeași linie!”, este mesajul femeii.

În Moldova avem până astăzi 353 de persoane confirmate cu Covid – 19. Patru oameni au murit din cauza virusului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram